Alle recepten

Vorige fotoVolgende foto
Stem nu op dit recept!
Bedankt voor je stem, je mag 1 keer per 24 uur stemmen.
Inzender: Henriette Thomas
Titel: Master Spareribs
Ingrediënten:
Spareribs Knoflook Sojasaus Ketjap Manis Runderbouillon Chiliringen Sambal Bruine basterdsuiker Ketchup
Bereidingswijze:
Allereerst moeten de spareribs ontvliest worden. Daarna kunnen ze in de runderbouillon met sojasaus, geplette knoflooktenen en chiliringen voorgekookt worden. Ondertussen kun je alvast beginnen met marinade maken! In de marinade gaan sojasaus, ketjap, ketchup, bruine basterdsuiker, chiliringen en geperste knoflooktenen. Vervolgens kun je een beetje sambal toevoegen om het nog iets pittiger te maken. Zodra de spareribs 1,5 uur op laag vuur zijn voorgekookt, gaan deze lekker in de marinade om te marineren. Hoe langer, hoe beter, maar minimaal 2 uren. Vervolgens kunnen ze op de barbecue! Gebruik een smoker of speciaal hout voor de extra smoke en dan is het heerlijk smullen! De hoeveelheden zijn uiteraard beroepsgeheim en in de finale zal deze vrijgegeven worden... 🙂
Stemmen: 0

Aantal keer bekeken: ?