Alle recepten

Vorige fotoVolgende foto
Wedstrijd is afgelopen!
Inzender: Marc van essen
Titel: Carpaccio misto op stok
Ingrediënten:
Dunne rosbief plakjes Spinazie Pesto marinade Pijnboom pitten Parmezaanse vlokken
Bereidingswijze:
Maak met plastic velletjes een vierkant Leg op het plastic de rosbief plakjes dakpans gewijs van onder naar boven ongeveer 30 cm bij 30 cm Smeer het midden in met een kwast de pesto en leg daar de spinazie en strooi wat pijnboom pitten en Parmezaanse kaas erover Leg daar over nog een plakje rosbief en vouw het onderste gedeelte over ruim het midden ( dus over de ingrediënten ) Maak er een goed strak rolletje van en zorg dat er geen plastic tussen zit Steek ongeveer om de 2 cm een houten stokje door het midden van het rolletje en als je het hele rolletje hebt voorzien van houten stokjes dan snij je voorzichtig tussen de stokjes het vlees door zodat je mooie schijfjes hebt met in het midden een stokje Soort vlees lolly krijg je dan Zorg dat de Bbq het liefste een Kamado aan en dan het liefste direct vuur niet indirect zorg dat de Bbq op ongeveer 250 graden is en leg de carpaccio misto op het gietijzeren rooster doe de Bbq dicht en ook de toe en afvoer van de Bbq nagenoeg dicht anders verbranden de houten stokjes en na 30 sec voorzichtig de Bbq openen en de carpaccio misto omdraaien en nogmaals 30 seconden grillen daarna van het rooster en genieten maar
Stemmen: 0

Aantal keer bekeken: ?