Alle recepten

Vorige fotoVolgende foto
Wedstrijd is afgelopen!
Inzender: alex.woldhuis
Titel: stoofpotje
Ingrediënten:
2 kilo riblappen. potje dijon mosterd. 3 vleestomaten. 1 rode paprika. 1 rode peper. 1 pakje croma. spg.
Bereidingswijze:
snij de riblappen in blokken van ongeveer 1,5 bij 1,5 centimeter, en marineer deze met 3/4 van de pot mosterd. leg dit een uurtje weg in de koelkast. laat de croma smelten in een hete pan, en doe de blokjes erin. voeg de iets minder dan fijn gesneden groenten toe. zodra je een mooi kleurtje krijgt haal je pan van de hitte bron en zet je bron laag (pelletgrill op 80 graden) het 1/4 potje mosterd opvullen met heet water en schudden maar....voeg dit toe om de schotel af te blussen. zet de pan terug en leg een rook tube erin en laat dit met gesloten grill een uurtje of 2 garen/smoken. proeven, en per half uur bekijken of je de gaarheid goed vind. eten met aardappelpuree met gerookte knoflook en rode bietjes.
Stemmen: 16

Aantal keer bekeken: ?