Alle recepten

Vorige fotoVolgende foto
Wedstrijd is afgelopen!
Inzender: Dirk Metze
Titel: Zeebaars met pancetta en truffelsalsa
Ingrediënten:
Zeebaarsfilet 150 g PP Roomboter 50g Truffeltappenade 2 eetlepels Pancetta 20g PP Peterselie 1 trosje Peper Zout
Bereidingswijze:
Pancetta in kleine plakjes van 3cm snijden Peterselie fijn snijden Boter smelten in de pan Pancetta toevoegen en even bakken Truffeltappenade toevoegen en kort meebakken Peterselie toevoegen en even doormengen Op smaak brengen met peper en zout Ik heb de zeebaarsfilet bereidt op een himalaya zoutsteen op de bbq. Deze geeft een heerlijke zoutsmaak af aan de vis. Indien je dit doet moet je wel rekening houden met de hoeveelheid zout die je gebruikt bij dit gerecht. Je kunt de zeebaars natuurlijk ook prima gewoon op de bbq bereiden. De zeebaarsfilet bestrooien met peper en zout (zout niet nodig bij gebruik zoutsteen). Kort grillen aan beide kanten. Zeebaars op bord plaatsen en het truffel met pancetta mengsel over de vis verdelen. De combinatie van de spek met truffel past uitstekend bij deze vis en is bovendien makkelijk te bereiden. Hier gaan de gasten zeker van genieten !!
Stemmen: 2

Aantal keer bekeken: ?