Alle recepten

Vorige fotoVolgende foto
Wedstrijd is afgelopen!
Inzender: Michel Koster
Titel: Brabantse Spare ribs berry saus
Ingrediënten:
Cranberry’s 100 gr 1 pot blauwe vruchtenjam steranijs 4x kaneelstokje 1x schrobbelaar 300 ml Peper naar smaak
Bereidingswijze:
verwarm rustig aan de vruchtenjam, samen met de cranberry’s, steranijs, kaneelstokje, en met een goede slok schrobbelaar ! Tijdens het opwarmen een snufje grof gemalen peper naar smaak toevoegen ( Deze moet niet overheersen maar mag “voorzichtig aanwezig zijn” Let op dat je de saus warm en niet te dik laat worden, Door de vele vruchten en suikers kan hij snel in koken ( Hou die fles dus klaar staan om de saus in beweging te houden 😉)! Een absolute aanrader om de spareribs mee in te smeren tijdens het roosteren en los als heerlijke saus over de ribs of kippenpoten!
Stemmen: 0

Aantal keer bekeken: ?